Agile FUNdation Workshop - Xi variant

Agile FUNdation Workshop - Xi variant

STRATEGISCHE TRANSFORMATIE


Wij bieden u de competenties en ervaring die u nodig heeft voor de Transformatie van uw organisatie. De 5 fasen van de Transformatie zijn: Los laten, Doorbraak denken, Transformatie, Verandering en Continu verbeteren.

Agile FUNdation Workshop - de speciale Xi variant op vrijdag 23 maart in aNNastede in Breda

Na de open Agile FUNdation Workshops van NNagility in 2017 is de Agile FUNdation Workshop nog steeds erg populair.

In deze speciale Xi (eXtend Intelligence) variant gaan we nogmaals, dit keer in een grotere groep en op een unieke locatie (in een kerk te Breda), aan de slag met leergierige professionals. In één dag ben je helemaal bij op het gebied van Agile en hoe te transformeren om toekomstbestendig te worden en te blijven.

Het FUN element gebruiken we om de kennis ‘spelenderwijs' te borgen, waardoor de opgedane kennis beter blijft hangen. We gebruiken tijdens de AFW traditionele spel elementen als kaart- en bordspelen en combineren dit met zeer geavanceerde gaming technologie.

Natuurlijk gaan we aan de slag met Scaling Agile - Agilepoly: Playing Agile for Scaling Agile!

>> AANMELDEN


Looptijd tot 24-03-2018
Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met NNagility?

  • Alleen management kan 'het systeem' veranderen. Het is niet voldoende dat management zich committeert aan kwaliteit en productiviteit, zij moeten weten wat zij moeten doen.
  • Wij passen 'systeem denken' toe in de verschillende Transformatie fases. En leren uw management 'hoe dit continu toe te passen".
  • Snellere waarde levering met stabiele, terugkerende contributies.
  • Meer samenwerking en aanmoediging voor het leveren van snellere levering waarde.
  • Continu Verbeteren door 'hen die het werk doen'.

Agile FUNdation Workshop

In één dag ben je helemaal bij op het gebied van Agile en hoe te transformeren om toekomstbestendig te worden en te blijven. We gaan langs de diverse Agile onderwerpen (Agile, Scrum, Lean en SAFe) laten je kennismaken met onze zeer effectieve aanpak.

AppExchange

Een paar van onze klanten

Fostered by