Agile FUNspiration sessie ***Masters of Value edition*** Do. 31 mei - 15.00u - Almere

Agile FUNspiration sessie ***Masters of Value edition*** Do. 31 mei - 15.00u - Almere

Masters of Value


Product managers, product owners en solution managers hebben een cruciale rol om Agile op te schalen in organisaties. Zij zijn dé schakels tussen strategie en operatie en verantwoordelijk voor het realiseren van waarde. Het zijn de Masters of Value!

Vervul je uitdagende spilrol met glans

Brandjes blussen, korte termijn focus, weinig tijd voor klant en markt én heel veel afstemming. Zelfs de meest ervaren product managers en product owners ontkomen niet aan deze keerzijde van hun uitdagende spilrollen. Hoe blijf je de spil in je voortdurende streven naar klantwaarde en hoe voorkom je dat je speelbal wordt?

Om voorsprong te hebben, moet je vooruit lopen! Om op voorsprong te komen, moet je beginnen. Of je voorsprong nu zit in een geloofwaardige visie, betere data of meer commitment, je moet continu op verkenning. Dat kost tijd! Door het slim aan te pakken, levert het je heel veel op.

Als jij een paar uur kunt vrijmaken, nemen wij je in de gratis ‘Masters of Value’, mee in de wereld van Continuous Exploration.

>> AANMELDEN donderdag 31 mei van 15.00 - 20.30 uur in Almere (incl. maaltijd)


Looptijd tot 31-05-2018
Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met NNagility?

  • Alleen management kan 'het systeem' veranderen. Het is niet voldoende dat management zich committeert aan kwaliteit en productiviteit, zij moeten weten wat zij moeten doen.
  • Wij passen 'systeem denken' toe in de verschillende Transformatie fases. En leren uw management 'hoe dit continu toe te passen".
  • Snellere waarde levering met stabiele, terugkerende contributies.
  • Meer samenwerking en aanmoediging voor het leveren van snellere levering waarde.
  • Continu Verbeteren door 'hen die het werk doen'.

Verken en neem afstand

Als jij een halve dag vrij kunt maken, nemen wij je in de gratis trail van onze nieuwste Agile FUNspiration sessie – Masters of Value mee in de wereld van Continuous Exploration. Want om te verkennen, moet je even afstand nemen van alledag.

AppExchange

Een paar van onze klanten

Fostered by