Product Manager

De Product Manager (PM) is de autoriteit voor de inhoud van de Programma Backlog. Hij is verantwoordelijk voor de identificatie van de klant eisen/ requirements, prioritering van Features en ontwikkeling van Programma Visie en Product Roadmap. De Product Manager doorgrondt de business value en samenhang van de te ontwikkelen oplossingen. Dit stelt hem in staat om samen met de Product Owners (PO) de Program Backlog (met Features) op te stellen. De PO’s en de verschillende architecten analyseren en (ver)delen de aangeleverde en gedefinieerde Epics in Features.

De Product Manager bestuurt de Agile Release Train (samen met de Product Owners). 

Aan de hand van de Features beslist de Product Manager uiteindelijk welke, en de volgorde waarin, functionaliteit wordt gerealiseerd. De Product Manager is de eigenaar van de Product Roadmap. Hij dient als het centrale coördinatiepunt van de organisatie voor alle (business of software-) product gerelateerde ontwikkelingen. Dit betekent dat hij nauw samenwerkt met een breed scala van collega's binnen de Scaled Agile organisatie (onderdeel). Hij bezoekt ook partners en klanten om inhoudelijk echt te begrijpen wat er nodig is.

  • 5+ jaar werk relevante ervaring in a Product Manager positie, primair in a (business or software) omgeving met ‘fundamentele veranderingen’.
  • Nieuwe concept en productontwikkeling ervaring, bij voorkeur in een technische, door innovatie gedreven (consumenten) product en/ of dienst;
  • Ontwikkeling van product strategieën en marketing plannen;
  • Ervaring in opzetten en accepteren van business cases, financiële analyses, markt analyses en het vertalen naar een concreet plan in een Overheidsomgeving;
  • Comfortabel met ‘SAFe principes’ en draag Continu Verbeteren uit.
  • Ervaren in uitvoeren en opzetten van Roadmap Management,  Release Management, Programma Management en planning.

Be our NEW Agile Colleague !


NNext jobs ahead! We zijn met bezig met het vinden van nieuwe, gedreven en ondernemende collega's, die het groeiende team van NNagility aanvullen.
* Ben jij toe aan de volgende stap in je ontwikkeling?
* Heb jij ook de behoefte aan groei?
* Sta jij je mannetje of vrouwtje?
* Durf jij dit pad te bewandelen?

Neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek!

Be our NEW Agile Colleague !
Fostered by
NNagility