Heartbeat 2B - 10 oktober 2018


Heartbeat 2B - 10 oktober 2018

Werken vanuit ons hart en vanuit onze natuurlijke kracht (“Being”) zijn veelal onderbelicht in het professionele leven. Vooral op de werkvloer is hier veel op te behalen. Grote organisaties kijken uit naar methoden om hun wendbaarheid te vergroten, maar ook kleinere bedrijven worstelen om hun cultuur van flexibiliteit en “drive” te behouden als ze groeien. De basis hiervoor ligt in de mensen, want als wij in onze kracht staan en ons hart volgen, dan is alles mogelijk. 

Tijdens Heartbeat 2B op woensdag 10 oktober 2018 ont-dek je hoe je jezelf, anderen en organisaties laat werken vanuit het hart en vind je inspiratie en zingeving die de motor zijn voor succes en groei.

Maak nu de transitie van hardwerken naar HARTwerken!

Heartbeat 2B brengt de twee essentiële componenten samen om van hard werken de overstap te maken naar “HARTwerken”, waarbij teams en organisaties werken van het hart en (inter)connected zijn.

Aandacht voor deze componenten is veel belangrijker dan de processen, structuren en procedures binnen onze organisaties. Extra aandacht voor de Being kant en de interne hartslag levert veel meer op.

Heartbeat 2B 10-10-'18


Samen maken we de wereld een beetje beter en in ieder geval veel leuker en mooier!

Het Heartbeat 2B event vindt plaats in Breda op de unieke locatie in de voormalige St. Annakerk. Zoals men weet zijn kerken gebouwd op goede grond en is een kerk een centrale plaats waar mensen bij elkaar komen om samen te zijn. Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag.

Heartbeat 2B 10-10-'18
Fostered by
NNagility