Scaling Agile FUNdation Workshop - de speciale Xi variant 23/3 in Breda


Scaling Agile FUNdation Workshop - de speciale Xi variant  23/3  in Breda

 

Na de open Scaling Agile FUNdation Workshops van NNagility in 2017 is de Agile FUNdation Workshop erg populair.

In deze speciale Xi (eXtend Intelligence) variant gaan we nogmaals, dit keer in een grotere groep en op een unieke locatie (in een kerk te Breda), aan de slag met leergierige professionals. In één dag ben je helemaal bij op het gebied van Agile en hoe te transformeren om toekomstbestendig te worden en te blijven.

We geven een overview van onder andere Agile, Lean, Scrum, Scaling Agile, het SAFe framework en alles wat daar mee te maken heeft. Naast Agile (in de teams) wordt Agile werken tegenwoordig binnen de totale organisatie ingericht (Scaling Agile) om de Delivery of Value te optimaliseren. Veel elementen worden vaak naast elkaar aangereikt en dienen in elkaars verlengde te werken. Wij hebben gemeend dat de basiskennis van al deze elementen voor iedereen aanwezig zou moeten zijn. Dit was onze doelstelling voor het samenstellen van deze workshop van één dag. Middels deze overview van de diverse Agile onderwerpen willen wij jou laten kennismaken met onze uitzonderlijke en zeer effectieve aanpak.

Het FUN element gebruiken we om de kennis ‘spelenderwijs' te borgen, waardoor de opgedane kennis beter blijft hangen. We gebruiken tijdens de AFW traditionele spel elementen als kaart- en bordspelen en combineren dit met zeer geavanceerde gaming technologie. Natuurlijk gaan we aan de slag met Agilepoly - Playing Agile for Scaling Agile!

Wil je aanwezig zijn, neem dan nu contact of stuur een mail naar roys@nnagility.com

Meer informatie over onze reguliere AFW vind je hier: http://tinyurl.com/Agile-FUNdation

Fostered by
NNagility